Снимка Булфото, архивПроф. Кантарджиев отрича, че ще става кандидат за президент.

...
Снимка Булфото, архивПроф. Кантарджиев отрича, че ще става кандидат за президент.
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев разкри дали ще става кандидат за президент на ГЕРБ: Това е фейк

Снимка Булфото, списък

Проф. Кантарджиев отхвърля, че ще става претендент за президент. ГEРБ и Бoриcoв щe прeдприeмaт изнeнaдвaщ хoд зa прeзидeнтcкитe избoри кaтo издигнaт кaндидaтурaтa нa прoф. Тoдoр Кaнтaрджиeв, пишe ceдмичникът " Гaлeрия ". Оказа се обаче, че това не е тъкмо по този начин.

" Пълни нелепости, фалшив вести ме вършат претендент за президент - сподели пред " " проф. Тодор Кантарджиев. - Пишат се всевъзможни небивалици, никой не ме е търсил за удостоверение на такава " вест ", гонят се тиражи явно. " Професорът изясни, че никоя партия не го е търсила в каквато и да е връзка с идните президентски избори.

" Мислите ли, че по този начин, зад гъбра ми, скрито и без даже да ми загатнат ще ме вършат държавен глава?! " Ученият сподели още, че счита за несвоевременно даже да разяснява хипотетични версии в кръга на " а какво ще извършите, в случай че... ".

В персонален проект е във етапа на равносметките и осмисляне на протичащото се на терена на опазването на здравето. А напъните му са ориентирани към задачата повече хора да схванат изгодата от имунизациите като път за справяне с пандемията.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР